Mala gorska potepuha

by

6. junija 2016 sva postala starša dvojčkoma Maticu in Niku. Po rojstvu otroka se življenje vsekakor spremeni. Če si bil prej navajen aktivnega življenja, si se potem nakako prisiljen umiriti in več časa preživeti doma. Vendar midva z možem sva vedela, da to ne bo trajalo dolgo, kajti svojima otrokoma sva želela čim prej predstaviti svet v katerem sva se spoznala in v katerem oba neizmerno uživava. Odločena sva bila, da najinih navad ne bova spreminjala, ampak jih bova le nekoliko prilagodila najinima škratoma in njunim potrebam. Lahko rečem, da nama odlično uspeva. Matic in Nik se zaenkrat v nosilkah odlično počutita in med nošenjem ni nobenega pritoževanja. Telesna bližina in gorski zrak sta za nas dobitna kombinacija. Lahko rečem, da sta takrat najbolj umirjena in predvsem videti zelo srečna. Najlepše je otroka pogledati v nosilki, ko se stiska k tebi in umirjeno spi v tišini ter na svežem gorskem zraku.

Prvič sva ju nosila v hribe pri 4 mesecih. Takrat se nama je zdelo, da smo pipravljeni. Nekako smo že imeli nek ritem in brez problema smo se organizirali (glede hranjenja, spanja itd.). Z dojenčkom v hribe je kar svojevrsten izziv, vendar kljub temu, da je vedno kar nekaj dela in priprav, se vsakega pohoda/izleta neizmerno veseliva.
V tej rubriki vam bova predstavila naše pohode in izlete. Mogoče boste tu dobili kakšno idejo kam iti naslednjič z dojenčkom, otrokom spoznavati gorski svet.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress